בואו לחוות את המורשת הקולינרית העשירה של לנגדוק-רוסיון דרך המנות המסורתיות שלה. מהכרמים ספוגי השמש ועד לחוף הים התיכון, אזור זה בדרום צרפת הוא אוצר של תענוגות גסטרונומיים. המטבח המסורתי של לנגדוק-רוסיון משקף את הנוף המגוון שלו, ומשלב את טעמי הים, ההרים והאזור הכפרי. התפנקו עם הקסולה המפורסמת של האזור, תבשיל דשן של שעועית לבנה, נקניקיות וקונפי ברווז או טלה - מנה שתחמם לכם את הנשמה בכל ביס משביע. לטעום את הטעמים העדינים של טיאלה, פשטידת פירות ים שמקורה מעיירת החוף Sète, או להתענג על הטעם החזק של מטען, חלזונות בגריל מתובלים בעשבי תיבול ריחניים. לחובבי הגבינות, לנגדוק-רוסיון מציעה מגוון יוצא דופן של פרומאז'ים, כמו רוקפור ופיקדון. ושום ארוחה לא תהיה שלמה בלי כוס יינות יוצאי דופן של האזור, כולל קוט דו רוסיון וקורבייר. גלו את הטעמים ששמחו את המקומיים והמבקרים כאחד במשך מאות שנים כשאתם יוצאים למסע קולינרי דרך המנות המסורתיות של לנגדוק-רוסיון. לטבול את עצמך בטעמים, בניחוחות ובסיפורים שהופכים את האזור הזה לגן עדן לאוהבי אוכל.