חביתה צרפתיתהשף ז'אק פפן מלמד אותך איך לבשל את החביתה הצרפתית המושלמת. מרכיבים ·4 ביצים גדולות, רצוי אורגניות ·Dash ...
מכינים 28,000 מאפים בשבוע במאפייה קטנה בברוקלין על הקו בתאבוןאנחנו מכינים כ-13 עד 14000 עוגיות מדי שבוע. עבור סיטונאות זה בערך 28000 פריטים מדי שבוע. אנחנו יכולים להשיג את כל הדברים האלה...
פחזניות שמנת צרפתיות CHOUX À LA CRÈMEתודה שצפיתם בסרטון שלי! אינסטגרם של שירות רשתות חברתיות: Ingredients ...
העוף הבאסקי האותנטי, Poulet Basquaise מבושל במקום בחבל הבאסקים הצרפתי.היום אני מבקר בכפר ההררי Espelette במדינת הבאסקים הצרפתית ל-Poulet Basquaise מסורתי ואותנטי באמת, ...
מטבח צרפתי קלאסי מאת Michel Roux Jr - למידה עם מומחיםלשם Roux יש קונוטציות גדולות במטבחים ברחבי העולם ומישל Roux Jr. הוא בעל דם כחול כמעט קולינרי.
המתכון המיוחד שלי למרק עוף: תרופת הנגאובר נהדרת לעונת החגיםזו הדרך בה אני מכינה את מתכון מרק העוף שלי כל הזמן. מרק עוף קרמי פשוט לבבי וטעים עם ותוספת...
רואן, צרפת: ארבעת המטבחים של נורמנדי - מדריך הטיולים באירופה של ריק סטיב - Travel Biteכשאתה מטייל בצרפת, חפש התמחויות מקומיות. נורמנדי, האזור הצפון-מערבי לפריז ידוע כארץ ארבעת ה-C: ...
תחילת העבודה עם איוולת יין צרפתילמד עוד על יין צרפתי במבוא מועיל זה. תלמדו על 11 האזורים העיקריים והיינות הטובים ביותר לחקור.
מכינים ביד 480 קינוחים בכל לילה במסעדת 2 כוכבי מישלן על הקו בתאבוןבמסעדת תפריט טעימות, כולם מקבלים קינוח. אז אם יש לך 80 ביום, אתה חייב לקבל 80 קינוחים ביום. אנחנו צריכים להיות ...
למה שמפניה אמיתית כל כך יקרהשמפניה #תהליך ייצור שמפניה #BusinessInsiderIndia #צרפת שמפניה היא שמפניה אמיתית רק אם היא מיוצרת ב...