ביתמתכונים

מדריך בישול צרפתי והצעות למתכונים

פנקו את בלוטות הטעם שלכם בטעמים המעולים של המטבח הצרפתי עם מדריך הבישול הצרפתי המקיף שלנו והצעות למתכונים. ממאפים טעימים ועד תבשילים דשנים וכל מה שביניהם, המדריך הזה הוא הדרכון שלך לשליטה באמנות הבישול הצרפתי האותנטי. טבלו את עצמכם במסורות הקולינריות העשירות של צרפת בזמן שאנו חושפים את הסודות מאחורי מנות צרפתיות קלאסיות. בין אם אתה שף ותיק או מתחיל במטבח, המדריך שלנו מספק הוראות שלב אחר שלב וטיפים מועילים כדי להבטיח שהיצירות שלך יהיו לא פחות משלמות. גלה את המרכיבים והטכניקות הייחודיות המייחדות את המטבח הצרפתי. מהאיזון העדין של הטעמים ב-Coq au Vin ועד לטוב החמאתי של קרואסונים, המתכונים שלנו יעבירו אתכם לרחובות המקסימים של פריז עם כל ביס. שחרר את השף הפנימי שלך והרשים את המשפחה והחברים שלך עם טעם של צרפת. עם המתכונים הקלים למעקב שלנו, תוכל לשחזר את הקסם של המטבח הצרפתי ישירות במטבח שלך. מארוחות לילה פשוטות ועד למסיבות ארוחת ערב אלגנטיות, במדריך שלנו יש משהו לכולם. צאו להרפתקה גסטרונומית ופתחו את סודות הבישול הצרפתי. תן לניחוחות ולטעמים של צרפת להקסים את החיך שלך ולהעלות את הכישורים הקולינריים שלך לגבהים חדשים. התכוננו לחוות את שמחת החיים שמגיעה עם השליטה באמנות המטבח הצרפתי.

קוק - או - וין

קוק או וין הוא מנת עוף צרפתית קלאסית שמקורה בחבל בורגון. תבשיל דשן זה עשוי על ידי צליית עוף ביין אדום, יחד עם בייקון, פטריות, בצל ועשבי תיבול ארומטיים. תהליך הבישול האיטי מחדיר לעוף את הטעמים העשירים של היין, וכתוצאה מכך בשר רך ורוטב טעים ומלוח. Coq au Vin מוגש באופן מסורתי עם לחם פריך או פירה חמאתי, מה שהופך אותו למזון הנוחות המושלם לערב קריר.

Bouillabaisse

בואייה, שמקורה מאזור החוף של פרובאנס, היא חלומו של חובבי פירות ים. תבשיל דגים טעים זה עשוי עם מגוון רחב של דגים ורכיכות, כגון דג אדום, נזיר, שרימפס ומולים, מבושלים במרק ריחני של עגבניות, שום, זעפרן ועשבי תיבול. המנה מוגשת בדרך כלל עם תוספת של רויל, רוטב דמוי מיונז שום ולחם פריך. Bouillabaisse הוא טעם אמיתי של הים התיכון ומציג את שפע פירות הים הטריים שנמצאים לאורך החוף הצרפתי.

רטטוי

רטטוי הוא תבשיל ירקות תוסס שמקורו באזור שטוף השמש של פרובאנס. המנה הצבעונית הזו עשויה עם תערובת של ירקות עונתיים, כולל חצילים, קישואים, פלפלים ועגבניות, מבושלים לאט כדי לפתח את הטעמים שלהם. רטטוי הוא מנה רב-תכליתית שניתן להגיש כמנה עיקרית, כתוספת, או אפילו כמילוי לקרפים מלוחים. הקסם הכפרי והטעמים הבהירים שלו הופכים אותו לבחירה פופולרית עבור צמחונים וטבעונים כאחד.

מאפים וקינוחים צרפתיים

פטיסרי צרפתי ידוע בזכות המאפים והקינוחים המעולים שלה, המהווים עדות אמיתית לאומנות ולמיומנות של קונדיטורים צרפתיים. ממקרונים עדינים ועד קרואסונים חמאתיים, הפינוקים המתוקים האלה הם חגיגה לעיניים וגם לבלוטות הטעם.

קרואסונים

קרואסונים הם אולי המאפה הצרפתי האייקוני ביותר, הידוע בשכבות המתקלפות והחמאתיות ובצורת הסהר שלהם. תענוגות הזהב הללו עשויים מבצק עשיר ולמינציה המקופל ומגלגל מספר פעמים ליצירת המרקם הקליל והאוורירי האופייני. בין אם נהנו רגיל או במילוי שוקולד או ממרח שקדים, קרואסונים הם עיקר ארוחת בוקר בצרפת ועדיף ליהנות מהם טריים מהתנור עם כוס קפה.

מקרונים

מקרונים הם עוגיות מרנג שקדים עדינות המגיעות בקשת של צבעים וטעמים. הפינוקים המעודנים הללו מורכבים משתי קליפות מרנג שקדים כרוכות יחד עם מילוי קרמי, כגון גנאש או קרם חמאה. מקרונים דורשים דיוקועדינות כדי להשיג את המרקם והצורה המושלמים, מה שהופך אותם למבחן אמיתי של מיומנותו של קונדיטור. תענוגות ביס אלה הם חובה לנסות עבור כל שן מתוקה ומהווים תוספת אלגנטית לכל שולחן קינוחים.

קרם ברולה

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי המשלב רפרפת חלקה וקרמי עם ציפוי סוכר מקורמל. הרפרפת עשויה עם בסיס של חלמונים, שמנת ווניל, שאופה לאחר מכן עד להתייצבות. רגע לפני ההגשה מפזרים שכבת סוכר על הרפרפת ומקרמלים בעזרת מבער מטבח או מתחת לפטם. התוצאה היא רפרפת קטיפתית טעימה עם פצפוץ משביע של סוכר מקורמל. קרם ברולה הוא קינוח נצחי שלא מצליח להרשים ולעתים קרובות מוגש במסעדות וביסטרו אלגנטיות.

טכניקות ומרכיבים לבישול צרפתי

המטבח הצרפתי ידוע בהקפדה על הפרטים הקטנים ובטכניקות הבישול המדויקות שלו. הנה כמה מהטכניקות והמרכיבים המרכזיים שהינם חלק בלתי נפרד מהשליטה באמנות הבישול הצרפתי.

מטגנים

הקפצה היא טכניקת בישול הנפוצה במטבח הצרפתי, שבה מרכיבים מבושלים במהירות בכמות קטנה של שומן על אש גבוהה. שיטה זו מאפשרת פיתוח של טעמים עשירים ומראה חיצוני מקורמל תוך שמירה על המרקמים והצבעים הטבעיים של המרכיבים. מנות מוקפצות, כמו קוק או וין ורטטוי, מציגות את עומק הטעם שניתן להשיג באמצעות טכניקה זו.

מירפואה

Mirepoix הוא בסיס טעם עשוי משילוב של קוביות בצל, גזר וסלרי, המשמש כבסיס למאכלים צרפתיים רבים. תערובת ארומטית זו מספקת מתיקות עדינה ועומק טעם למרקים, תבשילים ורטבים. היחס בין המרכיבים יכול להשתנות בהתאם למנה, כאשר מתכונים מסוימים דורשים מרכיבים נוספים כמו כרישה או שום.

בורה בלאן

Beurre Blanc הוא רוטב צרפתי קלאסי המיוצר על ידי תחליב חמאה להפחתה של יין לבן וחומץ. הרוטב הקטיפתי הזה משולב לרוב עם מנות דגים ופירות ים, ומוסיף מגע יוקרתי ופרץ של טעם. המפתח ל-Beurre Blanc מוצלח הוא שילוב חמאה קרה באיטיות בצמצום תוך כדי טריפה נמרצת ליצירת רוטב חלק וקרמי.

סיכום

המטבח הצרפתי הוא מסע קולינרי המשלב מסורת, טכניקה ותשוקה לחומרי גלם איכותיים. מהפשטות הכפרית של תבשיל מסורתי ועד לאומנות העדינה של מאפה בעל מבנה מושלם, הבישול הצרפתי מציע עולם של טעמים וחוויות לחקור. על ידי שליטה בטכניקות ובטעמים של המטבח הצרפתי, אתה יכול להביא מגע של אלגנטיות ותחכום צרפתי למטבח שלך. אז תלבש את הסינר שלך, אסוף את המרכיבים שלך, וצא להרפתקה גסטרונומית שתוביל אותך לרחובות המקסימים של פריז עם כל ביס. בתאבון!

רעיונות לארוחה בצרפתית מתכונים
אפיית שעועית ותירס ירוקה

אפיית שעועית ותירס ירוקה דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. בתוספת זו יש 231 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 6. תמורת $1.21 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, בצל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה טוב. מתכונים דומים כוללים אפיית תירס ושעועית ירוקה , שעועית ירוקה, סלט תירס קלוי ושעועית שחורה , וסלט שעועית ירוקה, תירס קלוי ושעועית שחורה .

מרנג שנטילי עם פירות יער קלויים

מרנג שנטילי עם פירות יער צלויים יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 152 קלוריות . עבור $1.72 למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מגיש 8. תערובת של מלח כשר, חצי ליטר פטל שחור, תוספת - חלבוני ביצה, וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה כל כך טעים. 2 אנשים שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -6 שעות ו-30 דקות . זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. נסה מרנגים שנטילי , פירות יער בשלים טריים עם קרם שנטילי , ומרנגי קקאו עם פירות יער למתכונים דומים.

מהפך קטיפה שרימפס

מהפך קטיפה שרימפס לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -28 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 416 קלוריות . המתכון הפסקטארי הזה מגיש 6 ומחירו 2.06 $ למנה . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. תערובת של גבינת מוצרלה רזה חלקית, שרימפס, שמנת חצי וחצי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Makeover Red Velvet Cake , Makeover שרימפס וגריסים , ו- Makeover שרימפס אורז .

תפוחי אדמה משופדים

המתכון ניתן להכין תפוחי אדמה משופדים תוך 25 דקות בערך . תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מגיש 8. מנה אחת מכילה 100 קלוריות , 2 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . זה עובד היטב בתור מזנון. תערובת של מרק עוף, רוזמרין, שוט פלא וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . הציון הזה די טוב. נסה תפוחי אדמה משופדים רוזמרין , שיפוד עוף ובטטות ושיפוד חזיר למתכונים דומים.

שיבולת שועל שוקולד קוקוס לעיס

שיבולת שועל שוקולד קוקוס לעיס עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 122 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתכון זה מגיש 60 ומחיר 13 סנט למנה. המתכון הזה של Allrecipes דורש שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ביצים, חמאה וסוכר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 11% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים הם שיבולת שועל שוקולד קוקוס לעוס , עוגיות שוקולד קוביות קוקוס שיבולת שועל לעיסות , ועוגיות שיבולת שועל רכה ועיסה קוקוס שוקולד צ'יפס .

מועדון סלמון טריפל-דקר

טריפל-דקר סלמון קלאב היא מנה עיקרית פסקטארית . עבור $2.36 למנה , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 456 קלוריות . המתכון הזה משרת 2. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. תערובת של לחם, סלרי, תבלין חמוצים שמיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 78% . אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ה- BEST Triple Decker Club Sandwich , Speedy Triple Decker Club ו- Grill Triple Decker Club .

גזר כתום ג'ינג'י

גזר כתום ג'ינג'י דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 42 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הזה ללא גלוטן ולקטו אובו מכיל 126 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, בצל, ג'לי דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גזר ג'ינג'י , גזר ליים ג'ינג'י וגזר ג'ינג'י אגוזי .

לחם חמאה II

לחם חמאה II לוקח בערך 3 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 235 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה מגיש 16 ומחירו 20 סנט למנה. המתכון הזה אהוב על 86 אוכלי אוכל וטבחים. לכו לחנות וקחו סוכר, סודה לשתייה, מים חמים ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים כוללים לחם חמאה מכונת לחם , לחם חמאה ולחם חמאה .

מטבל תירס קלוי ואבוקדו

מטבל תירס קלוי ואבוקדו יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. מתכון זה מגיש 20 ומחירו 52 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 186 קלוריות . לכו לחנות וקחו אבוקדו, מיץ ליים, שמן קנולן ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב בתור מתאמנות זולה מאוד עבור הסופרבול . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 22% , המנה הזו גרועה למדי. נסה מטבל תירס קלוי ואבוקדו , מטבל אבוקדו-תירס עם שבבי טורטייה תוצרת בית , ו- Taquitos תירס ושעועית שחורה עם מטבל אבוקדו קרמי למתכונים דומים.

עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות

עוגיות שוקולד ואספרסו כפולות הוא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 373 קלוריות . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. לכו לחנות וקחו אבקת קקאו, חמאה, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים כוללים עוגיות אספרסו כפול שוקולד , עוגיות אספרסו כפול שוקולד ועוגיות אספרסו כפול שוקולד .

סרטונים להכנת מנות בסגנון צרפתי מתכונים
6 מתכונים צרפתיים מובילים שאתה צריך לבשל1) טרגון עוף צרפתי או Poulet à l'estragon הוא עוף קלוע ברוטב טרגון שמנת ועסיסי. טרגון הוא כזה...
המתכונים בהשראה צרפתית של גורדון רמזיהנה כמה מתכונים בהשראה צרפתית שתוכלו לנסות! #GordonRamsay #מבשל את האוכל האולטימטיבי בכושר של גורדון רמזי/בריא, רזה ...
קוק או וין (תבשיל עוף צרפתי ברוטב יין אדום)Coq au Vin הוא תבשיל העוף הצרפתי הידוע שבו נתחי עוף צלויים ברוטב יין אדום משגע ומבריק עם...
איך להכין פרנץ' טוסט!! מתכון קל ומהיר קלאסילמד כיצד קרוטון קרקרג'קס מכין פרנץ' טוסט פשוט אך טעים! אין כאן שום דבר מפואר כי פשוט עדיף...
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאוכל צרפתי מתכונים