העוף הבאסקי האותנטי, Poulet Basquaise מבושל במקום בחבל הבאסקים הצרפתי.היום אני מבקר בכפר ההררי Espelette במדינת הבאסקים הצרפתית ל-Poulet Basquaise מסורתי ואותנטי באמת, ...
גילוי אזורי צרפת באמצעות גסטרונומיה: תענוגות נורמנדי • צרפת 24 אנגליתאחד הדברים הטובים ביותר בצרפת הוא האוכל שלה. לכל אזור יש פלאים קולינריים משלו המשקפים את התרבות וההיסטוריה של האזור.
Zortziko, בילבאו, מטבח מישלן כוכב אחד באסקי ביזקאייןZortziko הוא אחד מהאייקונים הגסטרונומיים המובילים של בילבאו אשר פתח את שעריו בשנת 1989 וממשיך להרשים ולהפתיע ...
יוהאן מרטין מלמד כיתת מאפים מקוונת של וינואיסריהשף קונדיטור עטור הפרסים, יוהאן מרטין, חולק את גישתו לווינוייזרי היוקרתי. היכונו ללמוד הכל על...
מתכון לעוף שום לימון בסגנון פרובאנסמאסטר מטבח צרפתי בבית עם קורסי הבישול שלנו: ספר הבישול הראשון שלנו זמין ...
מרק שום צרפתי בסגנון לאוטרק.מרק השום הצרפתי הזה שנקרא לפעמים שום וולוטה הוא התמחות אזורית מדרום צרפת, הוא קרמי, משיי ו...
מכינים ביד 480 קינוחים בכל לילה במסעדת 2 כוכבי מישלן על הקו בתאבוןבמסעדת תפריט טעימות, כולם מקבלים קינוח. אז אם יש לך 80 ביום, אתה חייב לקבל 80 קינוחים ביום. אנחנו צריכים להיות ...
Traditionelle Baguettes Wie בפרנקרייךתחי צרפת! Ein sensationelles Baguette, dieses Mal mit einem Autolyse-Teig hergestellt – das ist sowas von knusprig, ...
פריקס עוף - תבשיל עוף צרפתי מהירעוף פריקסה הוא תבשיל עוף צרפתי מסורתי העשוי עם נתחי עוף שחומים צלויים בפטריה לבנה שמנת...